Inlezen afschriften ING Bank

Hieronder vindt u de stappen die u volgt om uw afschriften in de juiste map op te slaan, zodat deze in Kleisteen worden ingelezen.
Hoewel wij dit stappenplan up-to-date proberen te houden, is het mogelijk dat afbeeldingen niet langer juist zijn. In dat geval verzoeken wij u dit aan ons door te geven, zodat wij dit kunnen aanpassen.
Mocht u tijdens het downloaden foutmeldingen krijgen of tegen andere problemen aanlopen, dan adviseren wij u contact op te nemen met de helpdesk van uw bank.

[accordion collapsible=”false” framed=”false”]
[section title=”Stap 1 Inloggen”]
Na het inloggen komt u in onderstaand scherm. Kies bij Betalen voor Af- en bijschrijvingen.Bank ING 1[/section]
[section title=”Stap 2 Downloaden”]
Klik op Downloaden. Bank ING 2[/section]
[section title=”Stap 3 Downloaden”]
Kies van welke Rekening u de mutaties wilt downloaden. Geef vervolgens de periode op. Deze wordt automatisch gevuld met de Van datum* aansluitend op de vorige download. Bij t/m datum* kunt u maximaal de datum van gisteren invullen. Let op! U
kunt de mutaties downloaden over een periode van maximaal één maand. Bij Formaat kunt u kiezen voor de formaten: MT940, of CSV ( kommagescheiden). Deze formaten worden door Kleisteen beiden ondersteund.Hierna klikt u op Downloaden. Bank ING 3[/section]
[section title=”Stap 4 Opslaan”]
Kies voor Opslaan. Bank ING 4 Let op! Als u geen mogelijkheid krijgt om het bestand op te slaan, wordt het downloaden om beveiligingsredenen door Internet Explorer of een andere browser geblokkeerd, zie de volgende afbeelding. U kunt dit oplossen door met de rechtermuisknop op de gele balk te klikken waarin deze melding naar voren komt en te kiezen voor Downloaden. Bank ING 4b Als u hierna alle stappen uit het stappenplan opnieuw uitvoert, kunt u het bestand wel opslaan.
[/section]
[section title=”Stap 5 Opslaan als”]
Het dialoogvenster opslaan als wordt getoond. Hier kunt u aangeven in welke map u het mt940 bestand wilt opslaan op uw computer, bijvoorbeeld bureaublad. Onthoud de locatie waar u het bestand opslaat. Dit bestandspad dient u straks in het Kleisteen pakket te selecteren. Kies daarna voor Opslaan. Bank ING 5[/section]
[section title=”Stap 6 Importeren in Kleisteen”]
Om gegevens te importeren in Kleisteen gaat u naar -> e-bankieren -> importeer.
Kies in dit scherm het goede bankrekeningnummer en zoek met de knop ‘bladeren’ het bestand op dat u heeft gedownload via uw internetbankier-programma. Klik dan op de knop ’importeer afschrift’.
Ga dan naar het scherm -> e-bankieren -> afboeken.[/section]
[/accordion]


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *