Inlezen afschriften Rabobank

Hieronder vindt u de stappen die u volgt om uw afschriften in de juiste map op te slaan, zodat dezein Kleisteen worden ingelezen. Hoewel wij dit stappenplan up-to-date proberen te houden, is het mogelijk dat afbeeldingen niet langer juist zijn. In dat geval verzoeken wij u dit aan ons door te geven, zodat wij dit kunnen aanpassen.
Mocht u tijdens het downloaden foutmeldingen krijgen of tegen andere problemen aanlopen, dan adviseren wij u contact op te nemen met de Rabobank.

[accordion collapsible=”false” framed=”false”]
[section title=”Stap 1 Inloggen”]Na het inloggen kiest u voor Betalen & Sparen. Bank Rabobank 1[/section]
[section title=”Stap 2 Download”]Klik op Download.
Hierna kiest u onder Het bestandformaat waarin u de transacties wilt downloaden MT940 formaat of Kommagescheiden, zijn geschikt voor Kleisteen. Klik hierna op Ga verder.Bank Rabobank 2[/section]
[section title=”Stap 3 Welke gegevens downloaden”]In dit scherm heeft u de volgende opties:

  1. Vink Alle transacties van al uw rekeningen vanaf… als u van alle rekeningen de afschriften wilt downloaden vanaf de laatste keer dat u gedownload heeft.
  2. Kies voor Alle transacties van de volgende rekening: als u van een specifieke rekening de afschriften wilt downloaden. Bij Van boekdatum geeft u een begindatum van de te downloaden afschriften op. Bij t/m boekdatum kiest u de einddatum van de te downloaden afschriften.
  3. Klik hierna op Aanmaken.

Bank Rabobank 3[/section]
[section title=”Stap 4 Ophalen status”]Klik op Ophalen status. Bank Rabobank 4[/section]
[section title=”Stap 5 Download”]Klik op Download. Bank Rabobank 5[/section]
[section title=”Stap 6 Opslaan”]Klik op Opslaan. Bank Rabobank 6
Het dialoogvenster opslaan als wordt getoond. Hier kunt u aangeven in welke map u het mt940 bestand wilt opslaan op uw computer, bijvoorbeeld bureaublad. Onthoud de locatie waar u het bestand opslaat. Dit bestandspad dient u straks in het Kleisteen pakket te selecteren.[/section]
[section title=”Stap 7 Importeren in Kleisteen”]Om gegevens te importeren in Kleisteen gaat u naar -> e-bankieren -> importeer.
Kies in dit scherm het goede bankrekeningnummer en zoek met de knop ‘bladeren’ het bestand op dat u heeft gedownload via uw internetbankier-programma. Klik dan op de knop ’importeer afschrift’.
Ga dan naar het scherm -> e-bankieren -> afboeken.[/section]
[/accordion]


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *