Gebruikersgemak

KLEISTEEN is een van de meest geavanceerde en innovatieve boekhoudpakketten op de Nederlandse markt. Door de vernieuwende aanpak, heeft de gebruiker zelf nauwelijks technische of boekhoudkundige kennis nodig.

Voortaan kunt u zelf gemakkelijk en snel uw BTW-aangifte doen, uw inkomsten en uitgaven beheren, facturen maken, uw relatiegegevens bijhouden en nog veel meer. Kortom, alles wat u nodig heeft om overzicht op uw onderneming te houden.

Deze quickguide is bedoeld voor een algemene introductie in het KLEISTEEN-programma. Indien u vragen heeft die hier niet beschreven zijn hier, stuur dan een e-mail naar support@kleisteen.nl. Tevens is het mogelijk om via een telefonisch consult (gratis) uw administratie op de gewenste manier in te richten.

Een uitgebreide handleiding kunt u downloaden op www.kleisteen.nl.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *